minciuna

E timpul sa scapi de minciuni

Minciuna e la ordinea de zi; asta pentru ca din naivitatea de a prefera sa nu suparam pe cei din jur ajungem sa spunem un adevar distorsionat. E timpul sa scapi de asta si ce alt moment mai prielnic este pentru asta daca nu inceputul de an? Un motiv in plus sa incepi totul cu un stil clean sa spunem asa.

  1. Viata mea e atat de grea. Te compari cu cei din jur si cauti o posibila explicatie a faptului ca totul iti merge din ce in ce mai greu. Ei de fapt este o falsa perceptie intr-o oarecare masura. Nu te-ai masurat inca cu cei sub tine si mai mult decat atat simpla intrebare „de ce” te va chinui insa nu ai raspuns pentru ea.
  2. Celebra scuza „sunt prea mic sau a trecut vremea mea” pentru a incepe o noua activitate. De multe ori preferam sa ne ascundem dupa minciuni de genul pentru a evita se pare ceea ce pare sa fie greu, complicat de facut. Asa ca poate ca ar trebui sa iti asumi toate situatiile deja si sa incepi orice ar fi, oricand.
  3. Eu nu judec. De fapt prim simpla gandire la acest nivel ai ajuns sa transezi o anume situatie. Cu totii criticam si vedem situatiile dintr-o anume perspectiva, asa cum am fost invatati sau dupa cum credem ca si educatie. Cu totii judecam doar ca nu ne dam seama de asta.
  4. Nu am avut de ales. De cate ori nu ai spus asta? E ca si cand ti-ai gasit si scuza perfecta pentru orice caz, ca si cand tu te-ai fi zbatut pentru numeroase aspecte insa la un moment dat efectiv asa a fost sa fie sa mergi pe un alt drum- suna deja mistic asa ca mai bine asuma-ti tot ceea ce faci, mijloacele si motivele pentru care faci asta.
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus