revelion

Ce sa faci in noaptea dintre ani

Superstitii sunt multe si tine de educatia fiecaruia in parte de a crede sau nu ceea ce se spune. Clar este ca fiecare popor in parte cu cultura sa are parte de o serie de superstitii legate de noaptea dintre ani. Si daca cu totii isi doresc sa aiba parte de un inceput de an exceptional atunci cu siguranta ca unele lucruri sunt urmate ca atare.

Ce sa faci in noaptea dintre ani: ce iti convine din ideea ca trebuie sa aduci si ceva simboluri ale norocului, printre altele. Asadar, italienii prefera sa consume carne de porc, printre altele precum tocanita de linte sau carnati. Se pare ca preferinta lor ramane pentru mancare grasa, despre care se spune ca aduce noroc.

Japonezii realizeaza o serie de bucate toate cu simbolistica insa. Daca isi fac planuri de a avea copii in viitorul apropiat acestia vor consuma se pare hering. La aceeasi masa pentru noaptea dintre ani se adauga si soia neagra si alge marine pentru a avea un an bun, sanatos si plin de voiosie.

Danezii intampina totul intr-un stil total festiv. Asadar, se ajunge in punctul in care acestia isi continua petrecerea cu tacamuri care se sparg de usile vecinilor; se crede ca cioburile la usa casei aduce noroc si bucurie in noul an. De asemenea prajitura cu martipan este una favorita pentru masa de Revelion, ca  un simbol al lor pentru fericirea momentului.

Filipinezii au si ei traditia lor. Acestia fac aproape o obsesie cu formele rotunde asa ca printre altele exista fructele pe masa de Revelion de genul pepenelui sau a portocalelor.

Si lista poate continua de asemenea, avand in vedere ca imediat dupa acest moment se sarbatoreste un sfant, aducator si el de simboluri. Si in Romania s-au tot adoptat astfel de idei, de la boabele de struguri ce se consuma la miez de noapte si pana la peste.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus