Ce spun mainile despre tine

Mainile tale pot fi un indice despre sanatatea ta. La fiecare modificare de aspect si nu numai trebuie sa iti pui un semn de intrebare despre ce se intampla. Si pentru ca nu se exclude niciun caz iata cateva din aspectele care sa iti dezvaluie starea in care te gasesti:

  • Mainile rosii. Vei spune ca este doar un efect al faptului ca ai spalat cu apa rece. Poate fi la fel de bine un moment ce trece de la sine cand speli cu apa prea fierbinte. Insa cand aceasta nuanta rozalie sau chiar rosie nu trece de la sine si persista atunci ai putea avea probleme ce tin de grasimi la ficat, un organ obosit. Acest lucru se intampla cand ficatul nu isi mai indeplineste in mod corect functiile astfel ca te vei lovi cu situatii complexe care sa iti dea batai de cap, de la picioare umflate la vene proeminente in mare parte.
  • Pe termen lung tine de posibilitatea de a suferi la un moment dat de anumite boli. Asa se face ca pentru acele femei care au inelarul mai lung decat aratatorul se pare ca sunt mai multe sanse de a dezvolta la un moment dat osteoporoza. Cand degetul aratator este mai lung atunci sunt mai multe sanse de a dezvolta la o varsta o forma de cancer. Desi legaturile nu sunt foarte clare care sa fie corelatia intre degete si astfel de boli este cert ca poate fi considerat un semnal de alarma astfel de cazuri.
  • Mainile umflate sunt si ele o problema. Poate cel mai simplu este cand iti vei „proba” ceva podoabe, inele care nu iti mai vin. Astfel de cazuri te anunta ca ai probleme cu tiroida, ca mananci prea sarat si retii apa in organism.

Si nu in cele din urma tine si de partea de estetica care sa iti arate cand ai anumite probleme de ingrijire.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus