desktop

Laptop sau calculator pentru cel mic?

Probabil ca te-ai gandit deja cum sa il tii ocupat pe cel mica ca tu sa iti finalizezi cu succes activitatile gospodaresti, incat ai de ales de la jocuri, televizor si pana la caldulator.

Poate ca te-ai intrebat de multe ori care ar fi cea mai buna solutie pentru cel mic: un desktop sau un laptop? Cu siguranta fiecare vanzator din magazinele de specialitate iti va oferi o cu totul alta explicatie, incat cei mai multi isi doresc sa vanda un laptop pentru ca in acest fel isi vor asigura si un comision din vanzari.

Daca micutul tau are intre 1 si 4 ani atunci este bine sa tii ca acestuia nu ii trebuie un echipament profesionist, pentru ca principalele aplicatii care vor fi instalate vor fi jocurile, povestile precum si aplicatii de desenare si colorare.

Cum cei mici nu prea stiu care este valoarea unui desktop, atunci este bine ca achizitionarea acestuia sa se faca de la un second hand, pentru ca odata cu trecerea timpului acesta isi va pierde din valoare si nu se merita o investitie prea mare.

Un alt element pe care il luam in considerare este daca ii vom lua celui mic un laptop, acesta il va  vedea doar ca pe o jucarie, si oricand il poate strica. Pentru ca se regasesc in multe culori si multe marimi, laptopurile sunt mult mai practice decat desktop-urile.

Pentru cei peste 8 ani este bine sa optezi pentru un desktop mai performant, incat sa iei in considerare memoria interna a acestuia, placa video sau audio, hardul, precum si monitorul. Poti opta pentru un monitor de dimensiuni variate, incat sa alegi cea mai buna dimensiune pentru cel mic. Setarea rezolutiei monitorului te va ajuta sa poti rula jocurile si filmele preferate ale micutului tau, incat acesta sa nu oboseasca.

Articole create 251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus