prieteni

Importanta grupului de prieteni pentru un barbat

Un barbat simte nevoia la un moment dat de a se deprinde de activitatile pe care le realizeaza impreuna cu iubita sa si apleaza la cei mai buni prieteni, meniti sa ii aduca zambetul pe buze si vitalitatea.

Pentru aceasta unii prieteni primeaza inaintea iubitelor, in maniera in care acestia nu sunt cicalitori, nu cer prea multa atentie si nu isi doresc cat mai mult timp petrecut impreuna. Astfel ca un prieten adevarat nu ii va cere unui barbat un timp sau un spatiu doar pentru el, in maniera in care cuvantul spatiu este unanim acceptat in mai multe relatii si la mai multe nivele psihice. In timp ce iubita, la un moment dat are nevoie de putin spatiu pentru sine, prietenii sunt acolo sa te sprijine si sa iti ofere libertatea de care ai nevoie, pentru ca vei avea nevoie de ei pentru a umple spatiul lasat de pauza din relatie.

Poti sa iti faci o mie de prieteni pe care sa te bazezi, in maniera in care prietenii te accepta si te tolereaza asa cum esti si prefera sa petreaca timpul cu tine. Ei nu se supara ca ai alte prioritati, ca ai un loc de munca mai solicitant, in maniera in care cu siguranta nu vor aparea mici divergente intre voi. Prietenii vor aproba ceea ce iubita nu va face.

Prietenii adevarati iti ofera sfaturi si opinii in masura in care ai nevoie de ele, iti vor pastra cele mai ascunse secrete, pentru ca iti vor cunoaste toate laturile si modul in care se vor rezolva actiunile. Poate ca nu intotdeauna ofera cele mai bune sfaturi, dar sunt acolo sa te incurajeze si sa te aduca cu un pas mai aproape de realitate. In schimb, iubita nu isi poate da o parere onesta, fiind mereu subiectiva si gandindu-se la ea, incat de frica e posibil sa iti raneasca sentimentele sau sa nu realizeze gravitatea situatiei in care te afli.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus