Zile toride petrecute la plaja

Romanul are impresia ca spatiul ii apartine oriunde ar merge. Are impresia si bine spus impresia ca este leul din jungla oriunde ar merge. Si cand in zilele toride ajunge sa isi petreaca timpul la plaja, la mare, la piscina dupa caz se doreste a fi un liber in lumea in care ar trebui sa ii asculte muzica si sa ii suporte toate mofturile.

Iata 5 reguli de baza cand vei merge pe plaja sau price spatiu public unde te racoresti si te bronzezi:

  1. Fara muzica la maximum. Si chiar de preferat sa folosesti castile. Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca toate lumea ar face la fel, cu muzica la tare in conditiile in care si in zona exista distractie, terase unde muzica canta. Asa ca nu te impune cu trendul tau oricare ar fi si nu deranja cu manelele. Pastreaza totul la un nivel decent sau chiar mai mic avand in vedere ca in jurul tau sunt atat de multi oameni.
  2. Nu deranja salvamarii. Si nu este vorba de cele care incearca sa agate un frumos si bine sculptat salvamar. Oricine din zona are nevoie de ajutor in alt sens decat cel de salvare din apa nu trebuie sa apeleze la salvamar caci nu va face altceva decat sa ii distraga atentia acestuia, cel care trebuie sa stea cu ochii pe mare, pe apa, pe lumea din jur. Daca ai fi o vedeta si bodyguard-ul tau ar sta la taclale cand nu te simti amentintat de mediul din jur cum ar fi?
  3. Nu lasa pe cei mici nesupravegheati. Indiferent daca este sau nu paza pentru copii fiecare are un parinte responsabil pana la urma.
  4. Nu lasa gunoi in urma ta. Sub nicioforma!
  5. Nu lasa cainele pe oriunde. Mai ales pe plaje in zone cu copii cainii pot speria desi nu sunt o amenintare. Si mai ales nu il lasa sa isi faca treburile pe oriunde.
Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus