Unghii sanatoase la tine acasa

In fiecare an apar pe piata noi culori in materie de vestimentatie, care sa ofere un plus de culoare in viata noastra, astfel incat unghiile nu sunt nici ele de neglijat. Cele mai multe ne-am obisnuit sa asortam o haina cu oja de pe unghii, incat sa avem un plus de frumusete.

Ce este bine de stiut, este ca in anotimpul rece, unghiile trebuie sa aiba un aspect cat mai natural, pentru a-si reveni avalansei de culori din vara, astfel dermatologii spun ca odata cu venirea toamnei, unghiile trebuie sa revina la un stil mai sobru si mai putin colorat, dar cat se poate de natural.

Pentru ca socul de la culorile de vara la cele de toamna sa nu fie prea mare, trebuie sa adoptam metoda naturalului pe unghii. Cu toate ne dorim unghii mari si frumoase, dar naturale in acelasi timp. Desigur ca putem opta pentru o manichiura french simpla, dar si aceasta devine la un moment dat plictisitoare, incat simtim ca unghiile au nevoie de putina libertate.

Probabil ca vi s-a intamplat de multe ori sa va stergeti cu acetona oja sau surplusul de oja de pe unghii si sa observati ca acesta au o culoare usor galbuie. Ce faceti in acest caz? Eu cu siguranta renunt la aplicarea ojei cel putin doua saptamani, pentru a le permite unghiilor sa se racoreasca si sa isi recapete culoarea naturala.

In aceeasi maniera adopt un stil alimentar bazat pe cat mai multe lactate, fructe si legume, pentru ca unghiile sa isi ia aportul de vitamine si minerale din aceste produse. Astfel ca nu trebuie sa astept ca unghiile sa creasca pentru a scapa de aspectul de culoare de lamaie al unghiilor. In aceeasi maniera, aplic o crema cu glicerina dimineata si un ulei de ricin seara. Expunerea la compusii chimici din oja face ca acestea sa se usuce si sa aiba nevoie de cat mai multe produse hidratante.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus