microbi

Unde se ascund cei mai multi germeni

Orice din jurul tau inseamna o aglomerare de microbi. Insa din fericire unii nu sunt deloc daunatoari pentru ca avem imunitate la actiunea lor. Si chiar si cel mai banal caz ar putea inseamna infestarea. In functie de sistemul imunitar al fiecarei persoane in parte boala ar putea fi cu adevarat un inamic.

Locurile din casa ta care aduna cei mai multi microbi se refera la:

  1. Buretele de vase- totul se justifica la un moment dat de vreme ce menirea acestuia este aceea de a curata vasele. Insa combinatia de resturi de mancare face ca rezultatul sa fie…scarbos. Culmea, tocmai cel care trebuia sa curete aduna microbi si de aceea este indicat a se schimba destul de des.
  2. Frigiderul este si el plin de microbi de vreme ce tii in el tot felul de alimente. In acest sens se intelege ca mancarea neacoperita spre exemplu si uitata de vreme poate fi un real pericol pentru sanatate. Mai mult decat atat se crede ca ultimul raft din frigider este si locul pe care se scurg diversele tipuri de mancare si devine locul ideal pentru microbi.
  3. Tastatura calculatorului sau mouse-ul sunt si ele parti care se vor infesta destul de usor. Gandeste-te numai la rutina pe care o ai zi de zi, de a manca in fata calculatorului spre exemplu. Micile firmituri la suprafata tastaturii va face ca microbii sa se adune inevitabil.
  4. Pe aceeasi lungime de unda sunt si telecomenzile. Acestea aduna si ele praf, mizerie de pe diversele suprafete pe care se aseaza acestea. Asa ca nu strica sa le cureti din cand in cand insa nu numai de suprafata. Pentru ca din ideea de a le sterge de praf spre exemplu particulele de mizerie se vor adanci intre taste si asta nu face altceva decat sa cumuleze mai multe bacterii.
Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus