Shakes

Un shake pentru lipsa de energie

Lipsa de energie este unul din acele motive pentru care de cele mai multe ori nu ne ducem la indeplinire sarcinile si atributiile de la locul de munca, incat ne simtim destul de lenesi si obositi.

Unele dintre aceste cauze pot fi cele ale lipsei de somn, o alimentatie proasta sau o stare de sanatate denigrata. Din acest punct de vedere, cei mai multi dintre noi tind sa simta palpitatii ale inimii, sa se simta lenesi, sa simta dureri in piept sau chiar sa tuseasca pentru ca sangele nu circula in organism cum ar fi trebuit. Pe langa aceste simptome mai sunt cele provocate de bolile cardiovasculare, de acele aspecte psihosociale sau de cele neurologice.

Shake-ul reda buna dispozitie

De aceea, cei mai multi doctori spun ca ar trebui sa indeplinim zilnic unele din cele mai simple activitati menite sa ne mentina in forma o zi intreaga. Pentru aceasta este bine sa ne incepem dimineata cu un shake alcatuit dintr-un pahar de apa si din fructe. Eu de exemplu imi aloc 5 minute dimineata sa imi prepar un shake dintr-un pahar de lapte, o banana si un mar. Pentru ca stiu ca banana are efect energizant, iar un mar pe zi tine doctorul departe incerc pe cat posibil sa respect zi de zi acest principiu. Nu o sa crezi, dar un shake dimineata tine de foame chiar si pana la 5 ore.

Este probabil cel mai ieftin produs pe care il poti prepara la tine acasa si cu cele mai vizibile efecte. Pe langa acestea, o cura cu cateva shake-uri te vor face mai supla, pentru ca unele fructe au efect laxativ. Daca esti mai curajoasa, atunci poti opta si pentur un shake de legume, de la catraveti, morcovi si pana la telina. Poti incerca sa obtii acest shake si prin fierbere, doar ca unele proprietati ale legumelor se vor pierde.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus