baloane led

Un plus de creativitate pentru o seara magica

Daca esti in cautarea celor mai bune idei pentru o noapte romantica, atunci este important sa stii ca unele echipamente pe care le ai ii casa te pot ajuta sa iesi cu brio dintr-o situatie la care nu te-ai fi gandit. Pentru ca suntem creativi, ne-am gandit sa iti spunem cum poti sa ai o cina romantica chiar in propria curte sau in gradina casei tale.

Astfel, tot ce ai nevoie este accesibil, implica cateva baloane colorate, becuri led reincarcabile, panglici colorate, precum si flori pentru partenera ta. Din aceasta perspectiva este bine sa cauti cele mai bune baloane din latex, pentru ca au o duritate si o rezistenta mai mare decat alte baloane din comert, si pentru ca asigura o claritate mai mare de lumina.

Ce trebuie sa faci? ?Introdu becul cu led la baza balonului, umfla balonul cu aer comprimat, iar daca ai heliu este si mai bine. Incearca sa nu pierzi ledul in interiorul balonului. Daca iti doresti un efect mai intens, atunci poti opta pentru a pune un balon mai mic in cadrul celui mai mare, dar trebuie sa te asiguri ca ambele se vor umfla in dimensiune.

Odata ce ai obtinut baloanele umflate, leaga-le cu fundite colorate si creeaza un mediu propriu pentru o cina romantica. Nu uita ca unele becuri cu led pot fi refolosibile, incat daca seara ta s-a terminat, le poti refolosi pentru o alta activitate de iluminare.

Poti folosi mai multe culori pentur baloane, sau poti opta pentru baloanele semi-transparente, motiv pentru care trebuie sa utilizezi becuri cu led de diferite culori. Nu uita ca durata acestora este limitata si este cel mai indicat sa le pui pe modul intermitent, pentru a face economie de lumina si pentru a prelungi intregul eveniment.

Acum ca mediul este propice unei seri romantice, nu uita de flori si de cina.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus