cos cu legume

Un pic de veselie in salonul unui bolnav

Se spune ca unui bolnav nu prea ii mai pasa de ceea ce se intampla in jurul sau, fiind preocupat doar de propria sanatate, mai ales atunci cand a suferit o internare sau o interventie chirurghicala. Cei mai multi care vin in vizita par a se interesa de sanatatea acestuia si aduc cu sine cele mai placute pachetele menite sa ofere un plus de grija pentru pacient.

 De la flori si pana la  cosurile cu fructe proaspete, bomboane de ciocolata, biscuiti, fructe uscate sau supe in conserve par sa incante si sa inveseleasca pe oricine, inclusiv si pe cel mai suparat bolnav.

Cosuri cu fructe

Cosul cu fructe poate fi considerata o sursa de vitalitate, in masura in care acesta contine acele fructe bogate in vitamine, precum mere, pere, caise, portocale, piersici, sau cirese. Cosul cu fructe depinde si de sezonul in care acestea sunt la mare cautare, incat este bine sa tinem cont si de preturile practicate de producatori in perioadele in care aceste fructe sunt comercializate mai greu.

Legume si culoare

Pentru cei care urmeaza un regim strict si au nevoie de mai multe proteine este indicat sa alcatuim un cos pline de legume, in care sa imbine perfect culoarea morcovilor, cu salata, cu rosiile si castravetii, cu broccoli sau conopida, pentru a crea un tablou delicios care starneste invidie celorlalti pacienti din salon. Important este sa tinem la frigider cosul cu legume inainte de a-l duce pacientului, pentru a evita alterarea alimentelor.

Indulcire si veselie

Daca stim ca interventia nu a fost una dificila si nu necesita un regim strict, putem opta pentru un cos de ciocolata, in care sa imbinam cele mai multe forme de ciocolata, care sa aduca un pic de dulce si veselie in viata pacientului. Putem opta si pentur o felicitare scrisa de mana, iar totul sa fie legat cu o funda mare si rosie, pentru a ne exprima dragostea.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus