Uiti sa fii iubita si devii mama

Stim ca femeile au un simt matern mai dezvoltat insa asta nu inseamna ca trebuie sa se treaca de o limita. Sa uiti sa fii iubita si sa devii o mama afecteaza clar relatia de vreme ce iubitul nu are de ce sa fie un copil de crescut ci un barbat de iubit.

Pare greu de crezut si cu toate acestea este o linie destul de subtire intre relatiile si sentimentele de acest gen. Recunosti o relatie usor „bolnava” cand tine de:

  1. Sa lasam de la noi este o fraza comuna insa cand numai el cedeaza este un semn clar ca se supune asemeni unui copil in fata parintelui. De fapt nu trebuie sa existe acel cineva care sa dicteze ceva intr-o relatie ci trebuie sa fie o chestiune ce vine din ambele parti pana la  urma.
  2. Ea face totul, el se bucura. De fapt nu suntem in povestea cu trantorul asa ca din nou in relatia de 2 trebuie sa existe efort in mod egal si mai  mult decat atat trebuie sa fie un echilibru.
  3. Prea mult cand nu trebuie. Stii cum se spune, la sfaturi suntem primii insa nu poti depasi o limita. Da sfaturi fara sa i se ceara asta, ajunge sa vorbeasca prea mult si ca o mama cicalitoare care incearca sa isi invete copilul despre viata partenerul devine de fapt plastelina de modelat.
  4. Reguli peste reguli. Se spune ca orice relatie are propriile sale valori si reguli. Nu este insa nimic batut in cuie insa cand intreaga relatie se bazeaza pe limite e ca si cand el aude mereu aceeasi fraza „nu se poate, nu ai voie”.

Sa recunoastem, poate ca femeile in general vorbind isi doresc sa fie recunoscute ca fiind sefe insa nu exista superioritate sau cel putin nu ar trebui sa existe.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus