la-frigider

Top produse ce nu ar trebui sa stea la frigider

Din obisnuinta de a tine totul la rece sa nu se strice ai tendinta de a pune totul la frigider. Insa si asta pare sa fie o greseala, culmea, chiar daca intentia ta era una buna.

Din topul produselor care nu ar trebui sa stea la frigider se numara:

  1. Cafeaua. De fapt nu prea ai motive sa o pui la rece, poate doar din ideea de a evita imbibarea acesteia cu apa, adica umezeala din casa. Insa sa o pui la rece inseamna sa ii grabesti evaporarea de aroma ce o data pierduta nu o mai recapeti.
  2. Uleiul. In general, tinut la rece acesta se ingroasa si nu va mai avea aceeasi consistenta de folosit la gatit. Vei observa spre exemplu ca uleiul de masline sau cel de cocos tinut la rece se va ingrosa precum untul. Si ca sa redevina ce a fost dureaza suficient de mult cat sa iti pierzi rabdarea.
  3. Ceapa nu se tine la frigider. Aparent nu ii face prea mult rau insa mirosul sau imprastiat peste tot se va imbiba in toate celelalte alimente si nu este placut absolut deloc.
  4. Cat despre rosii acestea se pare ca isi opresc procesul de coacere. Mai cu seama pentru ca vor capata un strat de umezeala nu iti vor placea la fel de mult scoase din frigider. Si mai apoi gandeste-te ca nu le cumperi din frigider ci de pe rafturi din magazine.
  5. Mierea nu se tine sub nicio forma in frigider caci devien tare, se cristalizeaza si nu mai are acelasi gust. Prin urmare o strici efectiv.
  6. Stiai ca pepenele isi pierde din proprietatile sale mai ales cele antioxidante daca se tine la rece? Insa conteaza ca acesta sa nu fie tinut la rece inainte de a fi taiat.
  7. Painea la rece se mentine numai daca se congeleaza.
Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus