curatenie-in-casa

Top 5 lucruri foarte infectate

Oricat de mult ai zice si crede ca faci curat casa este plina de bacterii la orice pas. Unele zone sunt cu mult mai expuse din cauza frecventei de folosire. In orice caz, atentia trebuie sa fie sporita cu privire la modul in care facem curatenie si spre ce zone ne axam. Asadar, iata un top al locurilor de potential risc in casa ta:

  1. Manerul de la frigider in mod special dupa care lateralele sale, acea margine de contur sunt locuri mici unde este ai mai multe sanse sa intalnesti tot felul de bacterii.
  2. Robinetele si clantele usilor sunt de asemenea zone cu mare risc pentru ca se ating de n ori pe zi si de diferite persoane, pentru ca sunt folosite de numeroase persoane si unele sunt si in zone cu umiditate crescuta, ceea ce face ca bacteriile sa aiba mediul perfect pentru a se inmulti.
  3. Buretele de vase sau prosopul din baie sunt elemente pline de bacterii. Atat unul cat si celalalt sunt cele care retin umezeala si bacterii ca urmare a unui procedeu de curatat, ceea ce face ca la randul lor sa fie sursa pentru probleme de igiena. Ai fi surprins sa auzi asta insa de fapt nu este de mirare. Asa ca schimbarea lor cat mai frecventa este necesara.

Nici scurgerile nu se exclud din aceasta ecuatie. Asa ca a se tine cont de faptul ca acestea au nevoie la un moment dat de curatare profunda. Se aduna praf, mizerie, fire de par si orice tip de murdari, asadar un loc ideal pentru ca o colonie de bacterii sa se inmulteasca.

Curatenia totala pe care ne-o dorim cere munca intensa si atentie pentru fiecare coltisor atins de mana produselor profesioniste. Ai nevoie de dedicare, timp, energie.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus