life coach

Timpul pentru o redirectionare a vietii

Unele din cele mai mari schimbari din viata unui individ au loc pe plan profesional si mai apoi personal, astfel incat se intampla sa ne confruntam cu situatii unice, carora sa nu stim cum sa le reactionam.

Schimbarile pot fi de mai multe feluri, de la schimbari de cariera, emotionale, de afaceri, precum si de diverse modalitati de a incepe sau de a inchide o afacere si orientare spre o alta cariera, precum si unele probleme de intimitate. Se spune ca in aceste cazuri, in care nu avem de unde sa obtinem cel mai bun sfat, ideal este sa apelam la un antrenor de viata, care se pare ca este cel mai potrivit pnetru a ne da cele mai bune sfaturi, fiind o persoana foarte pregatita si competenta in domeniul sau de activitate.

Privit din acest punct de vedere, un antrenor de viata trebuie sa indeplineasca mai multe sarcini umane, sa fie un bun prieten, un psiholog de succes, un bun terapeut si in cele din urma un bun tovaras de viata, astfel incat trebuie sa se bazeze pe cele mai bune calitati ale sale pentru a lucra in domeniul uman sau social.

Cele mai multe calitati ale acestuia vizeaza: implicare in conflictele interpersonale ale clientilor, mobilizarea clientilor spre reusita profesionala, organizarea capacitatilor cognitive pentru succes profesional, ajutorarea, imbunatatirea performantelor relationale si de cuplu, coordonarea timpului de investitie intr-o afacere, comunicare si relationare in situatii de criza, precum si unele abilitati de rezolvare ale conflictelor.

Un antrenor de viata trebuie sa fie centrat pe atingerea scopurilor sau a telurilor clientilor, incat acestia sa fie mandri de reusita lor profesionala si personala, invatarea clientilor cum sa isi traiasca viata in conditii de siguranta, precum si schimbarea modului in care acestia privesc viata. De cele mai multe ori referintele sunt cele care conduc spre alegerea celui mai bun antrenor de viata.

Articole create 251

Un comentariu la „Timpul pentru o redirectionare a vietii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus