skysphere

The Skysphere

 

Inca de cand eram mici, ne doream sa avem o casuta intr-un copac, iar foarte multi dintre noi au reusit sa aiba o astfel de casuta. Un loc unde sa putem savura natura si sa stam la povesti cu prietenii nostri, sau pur si simplu sa fie doar un loc unde sa ne ascundem de parinti atunci cand acestia ne cauta. Visul din copilarie a devenit un proiect de adevarat succes pentru un inginer din Noua Zeelanda, care a reusit sa faca o astfel de „casuta” dar care sa aiba parte de ceea ce e mai necesar in ziua de azi: tehnologie. Ultima aparitie tehnologica se lanseaza chiar acum, si fara griji, are Wi-Fi, bere dar si o multime de alte lucruri care ajuta la imbunatatirea starii de spirit.

Jono Williams, un inginer de materiale plastice si designer de grafic, a dorit sa construiasca o camera la inaltime care sa ofere o vedere incredibila, dar nu a fost convins ca o camera intr-un copac ar fi suficienta. Astfel, acesta a reusit sa isi construiasca propria structura in forma de arbore, una care ar putea sta asezata oriunde in lume asezata langa arbori adevarati.

Casa din copac are o vedere de 360 grade si este alimentata de panouri solare

Creatia sa, numita „The Skysphere”, este o singura camera circulara, care poate fi accesata cu ajutorul unei scari din interiorul sau. Noua structura este localizata in Linton, Noua Zeelanda, si ofera vizitatorilor sai vederi uimitoare asupra peisajelelor rurale inconjuratoare. Pe langa design-ul elegant si vederile frumoase pe care le ofera, camera este alimentata cu ajutorul panourilor solare, care sunt foarte necesare pentru gadget-urile care fac parte din componenta sa.

Impreuna cu Internetul de mare viteza a Skyshpere, dar si iluminatul ambiental colorat, camera are si un sistem de sunet wireless, un dozator de bere, dar si intrare pe baza de amprenta, iar toate acestea pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii smartphone, care reuseste sa comunice in momentul in care primeste o comanda.

O bila neagra a acestei constructii consta in faptul ca Skysphere nu are o toaleta functionala, dar pentru ca aceasta constructie se potriveste atat de bine cu zona forestiera, exista intotdeauna solutia de a merge intr-o zona mai retrasa din padure.

 

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus