Telefon cu mirosuri

Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte. Insa nici fotografiile nu pot sa surprinda adevarata si profunda savoare a unui fel de mancare. Cum ar fi sa transmiti acest lucru? Cum ar fi sa poti sa impartasesti cu cineva mirosul divin al unui preparat? Asta nu este departe de adevar caci oPhone va fi in curand pe piata.

Ce este oPhone

Seamana cu un telefon mobil, asezat pe o platforma oPhone este capabil sa transmita mirosuri, arome prin vapori. David Edwards, cel care a pus bazele acestui proiect spune ca totul se bazeaza pe tehnologia similara de aerosoli medicali. Pana in prezent a ajunsa astfel sa fie capabil de a reproduce si de a trimite 32 de mirosuri. Acestea sunt doar baza caci combinatiile sunt multiple, pana la 300 de mii de feluri.

Cand mesajul va fi transmis utilizatorul va avea un oNote; se necesita desigur un telefon performant care sa permita descarcarea aplicatiei oPhone. Insa ceea ce conteaza, mirosul transmis va fi realizat din cartusul cu oChips.  Spre exemplu, plimbandu-te prin padure impartasesti cu cei dragi experienta ta si dupa ce realizezi o fotografiei ii atribui si mirosul specific care te imbie fara doar si poate. Astfel prin oPhone ii vei cuceri si pe cei de la distanta. Sau orice fel de mancare este mai intai savurata prin mirosul specific. Pe cat de inovator pe atat de placut, oPhone revolutioneaza piata caci posibilitatea de a impartasi pana si mirosurile este fara doar si poate de o tehnologie moderna.

Ramane de vazut cat de accesibil va fi pretul si ce impact va avea pe piata consumatorilor si in special al doritorilor de gadget-uri. Aceasta inventie se pare ca se va comercializa la scara larga incepand cu 2015. Pana atunci exista oferta de la lansare care va aduce un pret de doar 149 de dolari.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus