stres-de-sarbatori

Stresul sarbatorilor

Obisnuim sa credem ca sarbatorile sunt si marele test de a ne pune in aplicare cunostintele ce tin de abilitatile de organizare. Sau cel putin asa crede marea majoritate a celor care intra in panica cand vine vorba de aceasta perioada a anului.

Cum nu era de ajuns ca avem nevoie de finante pentru ca avem o multime de cadouri intervine si stresul ce tine de organizarea petrecerii sau a oricarei cine, mese festive. In orice caz, simti ca esti mai stresat cand:

  1. Ai o lista cu acele lucruri de facut si de cumparat, atat de lunga incat iti depaseste mana. Este de la sine inteles ca o astfel de planificare are nevoie de timp si de numaroase alte lucruri. Doar ca trebuie sa iveti sa prioritizezi totul.
  2. Adaugi task-uri inutile in lista. Ai impresia ca pana la momentul sarbatorilor ar trebui chiar si sa intrebi vecinii daca sunt bine si cu ce ii poti ajuta din ideea de a face o fapta buna. Poate ca nu este nimic grav in asta insa nu te incarca cu ceea ce nu conteaza atat de mult. Cele 5 tipuri de fursecuri nu sunt musai mai ales daca ai de unde alege asa ca poti sa restrangi totul.
  3. Tot ce iti doresti este ca aceasta perioada sa treaca mai repede din ideea ca viata ta sa se intoarca la normal. Te-ai gandit poate de ce avem nevoie de sarbatori? Tocmai din faptul ca ne dam seama cat de mult conteaza spiritualul, familia si credinta. Asa ca poate ca ar fi momentul sa te gandesti mai profund la toata aceasta poveste si sa nu iti doresti ca totul sa se termine mai repede. Si nu, sarbatorile nu sunt despre timpul liber si prime de vacanta!

Te regasesti in aceste situatii?

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus