ce isi doresc barbatii

Stii ce si-ar dori el sa auda?

Se spune ca femeile au nevoie doar de shopping, bani si de complimente- elemente cheie sa le faca fericite. Cat despre barbati totul este mai simplu caci ei au doar nevoi simple. Insa cu siguranta ca incantarea si interesul sau cresc cand aud ceea ce trebuie.

Stii ce isi doreste el sau auda? Iata cateva posibile situatii:

  1. Ca arata bine. Nu numai femeile sunt cele care isi doresc sa auda complimente din partea unui barbat ci si invers. Si sa nu uitam ca ei sunt vanatori convinsi asa ca isi doresc mereu sa stie ca au acaparat atentia ei.
  2. Dorul de el. Nici prea mult nici foarte foarte un barbat  isi doreste mereu sa stie ca este cel care face o mare diferenta. Prin urmare isi doreste sa fie stiut ca un stalp fara de care lucrurile nu sunt la fel. Spune0i cat de dor ti-a fost de prezenta lui! Macar din cand in cand.
  3. Ajutor. Se doresc utili si importanti si daca le acorzi atentia cuvenita vor sti sa aprecieze tot momentul. Nu stiu cum poti sa faci asta, nu pot sa deschid borcanul- isi doresc sa stie ca fara ei nu este la fel de bine. Doar iti este protector, nu?
  4. Timpul de iesit. Mai ales cuplurile casatorite trec adesea prin etapa plictiselii sau a rutinei asa ca un barbat va aprecia mereu initiativa de a iesi in oras. Lasand la o parte munca de zi cu zi in gospodarie sa iesiti in oras chiar si fara un scop anume il pune in priza.

Nu este de ignorat faptul ca fiecare persoana in parte are orgoliul sau si mai mult decat atat placerea de a sti ca cel de langa este incantat de prezenta si comportament. Indiferent ca este vorba de o femeie sau de un barbat situatia este usor similara.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus