Steam Machines

STEAM_M_console_controller_hero_large_verge_super_wideValve, creatorii unor francize de jocuri Bestseller, precum Dota 2, Half Life, Counter Strike, Left 4 Dead, Portal sau Team Fortress si creatorii tehnologiei Steam au anuntat ca sunt in productie peste o mie de Steam Machines pentru lansare.

Alinierea Steam Machines anuntata, ofera o varietate larga de preturi depinzand de optiunile de performanta pe care le detin, cu sisteme incepand de la 500$ si cele mai bune si mai performante intrecand preturile celor mai bune PC-uri existente pe piata.

Toate masinile Steam includ inovativele Controllere Steam facute pentru a fi folosite de o varietate larga de genuri de jocuri, si rulate pe SteamOs, un Os custom facut dupa Linux.

Prima generatii de Steam Machines ofera ceva pentru fiecare jucator, ce e o parte critica extinzandu-se pana in sufragerie, cu pana peste 3.000 de jocuri si mai mult de 65 de milioane de gameri inregistrati pe Steam.

Anuntate mai devreme anul acesta, Steam Machines sunt noua sursa de divertisment pusa la folos in sufragerie si folosita de Steam, populara platforma software online de gaming cu peste 65 de milioane de conturi facute la nivel global.

Creatorii primelor generatii de Steam Machines sunt : Alienware, Alternate, CyberPowerPC, Digital Storm, Falcon NW, Gigabyte, iBuyPower, Maingear, Materiel.net, Next Spa, Origin Pc, Scan, Webhallen si Zotac.

Acestea sunt nume mari de creatori de sisteme PC, procesoare, placi video si software-uri pentru gaming pe PC. De aceea Steam Machines o sa arata probabil incantator, o sa functioneze grozav cu jocurile foarte multe ce au aparut de-a lungul timpului ce se pot juca prin intermediul Steam si banuiesc ca o sa imbine jucabilitatea de PC cu cea de Console pentru a fi ceva nou, ceva revolutionar si ceva deosebit in zilele noastre.

Steam Machine va fi ceva ce tine de viitorul gaming-ului global, de aceea cred ca si creatorii de jocuri vor lua in considerare crearea unor jocuri exclusiv pentru aceste sisteme.

 

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus