Si parintii fac lucruri enervante

Din respect pentru ceea ce inseamna diferenta de varsta si nu numai, din respect pentru ceea ce inseamna un parinte nu ai cum sa admiti ca si adultii fac greseli sau lucruri absolut iritante. Insa realitatea asta dovedeste.

Din sirul de aspecte care irita cel mai tare se numara:

  1. Gustarile din parc inainte de masa. Din exces de grija la un moment dat ajung sa complice lucrurile. Asadar, incearca o gustare in timpul jocului pentru ca stomacul sa nu fie gol. Insa la ora mesei este de la sine inteles ca cei mici nu vor mai manca corespunzator.
  2. Tipa. Rabdarea este o virtute pana la urma, au si ei nervii lor insa cei mici se pot speria atat de tare incat sa ramana cu o trauma din asta.
  3. Critica, alti copii, alti parinti. Pana la urma fiecare in parte are mentalitatea sa si modalitatea proprie de a vedea lucrurile. Sa considere ca detin o cheie a succesului, ca sunt invincibili in metode si au un exemplu de dat este ca si cand ar considera ca ei au inventat maternitatea.
  4. Se lauda. Si cel mai adesea cu ceea ce copilul face. Nu degeaba se spune ca orice cioara isi lauda puiul doar ca pe altii ii vor face sa creada ca sunt cu mult prea mult in spate, copii care parca nu au evoluat. Exagerarea este la ea acasa de asemenea.
  5. Spun despre copiii lor in prezenta altor adulti. De data aceasta nu mai tine de lauda ci de faptul ca impartasesc lucruri amuzante insa care pericliteaza intimitatea celui mic. La un moment dat el incepe sa priceapa mai bine si se rusineaza de faptul ca parintii spun prea multe despre ei.

Ultimul lucru dorit de  un parinte este ideea de a avea un copil introvertit, timid si cu probleme de socializare. Insa acest lucru este de multe ori efectul actiunilor lor.

Articole create 251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus