bani

Sfaturi de buna purtare…pentru finante

Cand ai  bani simti ca nimic nu te infrange. Sentimentul te paraseste in scurt timp cand ajungi sa pierzi mare parte din bani. Este poate normal sa se intample asa de vreme ce nu tii cont de un echilibru din punct de  vedere a finantelor.

Sfaturi de aur pentru finante

Fiecare are propria varianta in ceea ce priveste modul de gestionare a finantelor. Cu toate acestea nu iti strica ceva sfaturi in plus. Iata ce spun unii din povestea lor de viata:

  1. Nu te avanta sa adopti un stil de viata foarte costisitor chiar daca aparent castigi acei bani. Trebuie sa ai un flux si mai intai de toate ar trebui sa iti dezvolti modul de realizare a banilor ca mai apoi sa te bucuri de ei. Cand faci asta prea devreme apar si consecinte.
  2. Nu fi disperat dupa gadget-uri. Asta pentru ca poti dezvolta un soi de manie cand vine vorba de dorinta de a-ti cumpara tot ce este nou pe piata. Asa ca, se recomanda cumpatare. Nu de alta insa pana la pasul de a face imprumuturi numai pentru asta nu e decat un singur pas. Si nu iti doresti sa iti faci gauri in buget.
  3. Evita credite. Cand ai bani daruiti cu ghilimelele de rigoare vei face cumparaturi chiar daca nu iti sunt necesare. Ai tendinta sa cumperi ce nu iti permiti si un pas gresit te duce la probleme financiare ulterioare.
  4. Nu exista sa crezi ca ai prea multi bani si nu ar trebui sa mai pui si la saltea. Este una din cele mai mari greseli, cand asta te duce la risipa. Nu te lasa prada banilor pe care ii ai la un moment dat caci vei avea nevoie si de rezerve. Si mai bine sa le dai cand nu iti este greu decat sa faci asta la saracie, nu crezi?
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus