dependent de telefon

Semne ca esti dependent de telefon

Dependenta de telefon este un fenomen destul de des intalnit. Mai ales in randul tinerilor din zilele noastre acest lucru face ca atentia lor sa nu mai existe pentru altceva cu exceptia celui care il tin in legatura cu, spune ei, ceea ce conteaza de fapt in viata de zi cu zi.

Cum te recunosti ca fiind un dependent de telefon mobil? Daca incepi deja sa dai raspunsuri mecanice la tot ceea ce se intampla in jurul tau esti deja pasibil de o astfel de diagnosticare. Stim ca tehnologia este atat de avansata in ultima vreme incat sa fii atras de ea din ce in ce mai mult insa dincolo de atractia fata de asta conteaza sa iti amintesti ca traiesti printre oameni si ei au nevoie de atentia ta si de interactiunea cu tine.

Daca ajungi in punctul in care nici in spatiul intim nu te lasi de telefon, cand si dusul incepe de fapt cu atentie fata de locul in care iti lasi telefonul, eventual sa il auzi daca suna inseamna ca esti pe acel drum mai putin placut al dependentei de telefon. Dar fa un test si nu atinge telefonul si nu il considera important cel putin pentru o ora. Vei rezista?

Desi vei avea tendinta de a te intreba cu ce poti sa gresesti in asta tine cont de faptul ca dependenta de telefon te poate duce la dependenta de retele sociale si la logare pe diverse platforme de acest gen; ajungi sa nu mai dai importanta la ce ti se intampla caci mai interesant pare sa joci un nivel din cine stie ce joc la moda.

Avem tendinta de a urma o cale a modei insa nu ne dam seama ca ramanem singuri pe acest drum cand sunt pe calea dependentei. De fapt cheia este echilibrul- ai nevoie de telefon insa nu intr-o atat de mare masura incat sa iti anulezi propria viata.

 

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus