plans

Sa plangi si sa te simti bine

Plangi…ca o ciuda pentru toti cei care iti spun ca mai bine nu te consumi; plangi chiar daca asta te arata slab si vulnerabil. Dincolo de asta plansul este benefic si dupa o partida te vei simti mai bine decat crezi.

Beneficiile plansului 

In primul rand planul isi reduce din stres si chair daca pe moment asta te ajuta in cele din urma. Pentru ca eliberezi si fizic si psihic acea tensiune din tine ai sanse sa iti reglezi tensiunea la propriu. Dar mai mult decat a te descarca emotional tine cont de faptul ca plansul este cel care ajuta si la eliminarea unor toxine si chimicale din organism.

Intr-un ritm mult mai usor decat se crede eliminarea acelor toxine iti creste ulterior rezistenta in fata unor boli si stari. Se stie faptul ca o sesiune de plans curata si ochii si pur si simplu asta ajuta.

Umanizarea este si ea parte din acest proces, crezi sau nu. Nu degeaba se spune ca plansul denota slabiciune. Insa sa fii vulnerabil este din cand in cand o dovada proprie ca esti capabil sa fii profund afectat si impresionat de anumite sentimente. Plansul umanizeaza din acest punct de vedere si este practic o bariera pe care multi altii reusesc sa o treaca si sa faca o uniune mai profunda spre exemplu cu cei din  jur. In orice caz cine nu s-ar topi pe picioare sa vada plansul acela pasional si patimas?

Desi vine cu o oarecare posibilitate de a deshidrata si de multe ori se intampla sa te si doara capul pana la urma plansul este totusi o forma de terapie. Poate ca nu in sensul cel mai optimist insa cu beneficii de acest gen pe termen lung.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus