cuplu

Relatii de cuplu si motivele de divort

Se spune ca cele mai multe relatii de cuplu esueaza din diverse motive, de la bani, sex sau infidelitate, incat unii experti spun ca unul din principalele motive pentru care cuplurile divorteaza este comunicare, pentru ca acestia uita sa mentina o relatie vie si simpla a conversatiilor zilnice dintre acestia.

Motive de divort

  • se casatoresc din motive gresite. De exemplu, casatoria pentru bani, de care se aude tot mai des este unul din principalii factori pentru care o relatie esueaza. Multe dintre femile divortate spus ca au aparut probleme din cauza banilor, pentru ca barbatii le reproseaza ba ca sunt prea cheltuitoare, ba ca nu muncesc pentru a intretine casa.
  • lipsa identitatii individuale este un alt motiv pentru care cuplurile se despart, deoarece a avea o relatie codependenta nu este sanatoasa. Cand nu ai propriile interese sau posibilitatea de a te exprima in afara cuplului, devii un tanar prost. Daca nu sunteti confortabil intr-o relatie, atunci trebuie sa faceti unele lucruri de care partenerul sa nu stie, cum ar fi sa ascultati muzica care va place, sa vedeti unele filme, sa mancati diverse alimente, pentru ca probabil o sa va simtiti mai bine.
  • se pierd unele din rolurile de cuplu, pentru ca celor mai multe cupluri le place sa fie unice si se casatoresc in modalitati simple si inedite. Dar cand se adauga si copiii, atunci partenerii isi pierd din importanta rolului pe care l-au dobandit pana atunci.
  • lipsa atentiei atunci cand copiii cresc, pentru ca cele mai multe sotii se concentreaza mai mult pe cresterea copiilor si trec pe loc secund relatia de cuplu.
  • nu privesc succesul din aceeasi perspectiva. Totul se schimba odata ce te casatoresti, incat ideea de a evada un weekend la o cabana ca sa te simti relaxat si confortabil nu este aceeasi cu a sta acasa si a avea grija de casa.
Articole create 248

Un comentariu la „Relatii de cuplu si motivele de divort

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus