Poti avea de suferit daca folosesti telefonul prea mult

Pe principiul ca orice exces dauneaza se pare ca si telefonul mobil are acelasi efect. Si nu tine numai de dependenta de un astfel de device, un lucru destul de comun in zilele noastre.

In timp am atribuit telefonului mobil tot felul de aspecte caci progresul din punct de vedere tehnologic a dus la telefoane din ce in ce mai inteligente. Asa se face ca acesta tine loc de calendar, agenda, ca sursa de rezolvare a multiplelor aspecte. Si tocmai pentru ca am ajuns sa ne bazam atat de mult pe ele cunoastem si reversul medaliei.

Prea putin cunoscuta alergia la telefonul mobil este una destul de neplacuta. Caci tine de o alergie in adevaratul sens al cuvantului, cu efecte vizibile la nivelul pielii. Specialistii spun ca se manifesta prin roseata la nivelul fetei, prin mancarimi exagerate insa nu in ultimul timp tine si de aparitia unor mici bubite sau chiar umflaturi.

Care este sursa. Asa cum se arata in functie de cazurile deja semnalate alergia din cauza telefonului mobil si in general a unor dispozitive de acest fel, tableta, iPad de ce nu, tine de prezenta nichelului. Astfel de dispozitive sunt realizate din aluminiu, din otel inoxidabil insa pot contine si nichel.

Desi mai rara alergia din cauza nichelului este una destul de deranjanta. Partea si mai urata este ca cei mai predispusi sunt cei mici; in cazul lor alergiile se dezvolta din anii copilariei si mai cu seama pentru ca acestia sunt atat de dornici de nou si se avanta in jocurile pe aceste dizpozitive pot fi „loviti” de o astfel de alergie.

Ca orice alta alergie te gandesti ca poate fi tinuta sub control insa asta nu ar insemna clar sa te tii departe de sursa problemelor tale? Sa nu folosesti telefonul mobil este o provocare fara doar si poate si un test la care cu siguranta ca o mare majoritate ar pica.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus