Point Lookout Lighthouse

Point Lookout Lighthouse, construit in anul 1830, este cunoscut pentru faptul ca este unul dintre cele mai bantuite locuri din Maryland. Pentru mai mult de 130 de ani, farul a servit comunitatea din jur si ambarcatiunile de pe apa care navigau in preajma acestuia, asta pana cand a fost dezafectat in anul 1981, dupa ce cateva evenimente stranii si activitati supranaturale au inceput sa isi faca de cap in zona.

Ca raspuns la aceste evenimente ciudate, paraspihologul Dr. Hans Holzer si o echipa de alti experti au descinsa la Point Lookout Lighthouse si au reusit sa inregistreze 24 de voci diferite pe tot parcursul investigatiilor.

Aceste voci pot fi auzite cantand, vorbind si chiar injurand. O voce care spune „Trage daca se apropie prea tare de tine!” poate fi auzita in mod clar intr-una dintre aceste inregistrari, si se crede ca ar avea legatura cu soldatii federali care au fost tinuti prizonieri pe insula.

Holzer crede de asemenea ca a capturat si vocea primului administrator de far din Point Lookout, Ann Davis, care mai mult ca sigur a pronuntat cuvantul „casa mea” undeva pe casa scarilor. O fantoma a lui Ann Davis a fost de asemenea perceputa in zona. Aceasta era imbracata cu o bluza alba si cu o fusta albastra.

Atunci cand un miros suparator si foarte imputit se emana dintr-o camera din cadrul farului, Holzer era sigur ca acolo erau spiritele celor care nu si-au gasit pacea si linistea pe lumea cealalta. De indata dupa ce a rostit aceste vorbe, oribilul miros a disparut.

Cu toate ca la o prima vedere farurile care ghideaza corabiile si ambarcatiunile de pe mare pot parea inofensive, nu multa lume stie ce s-a intamplat sau ceea ce se intampla in cadrul acestora, si cam cate povesti au de spus aceste locuri daca stai si le asculti sau daca le privesti mai atent. Unele dintre acestea te-ar putea chiar infricosa sau impresionsa, cum este si cazul povestii de mai sus.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus