Obiceiuri proaste pe care le ai. Scapa de ele!

Iti afectezi sistemul imunitar fara sa iti dai seama si asta prin fiecare alegere a ta, de zi cu zi. Fie ca este vorba de un program haotic sau de un meniu prost esti slabit si la propriu si la figurat cand sistemul tau imunitar are de suferit.

Obiceiurile pe care le ai, dobandite in timp, crezi ca sunt inofensive. Ce-i drept daca iti administrezi doze de venin in timp ajungi sa fii imun insa nu poti aplica aceeasi regula mereu si mereu. Cu alte cuvinte nu poti sa fii cel care sa creada ca in timp organismul tau se va obisnui cu ceea ce ii oferi cat sa adopte un stil chiar daca nu este cel mai sanatos posibil.

Din lista de aspecte pe care le faci in fiecare zi si au ca rezultat fara doar si poate slabirea organismului tau se numara:

  • Machiajul si in general ceea ce tine de ingrijire si de produse de cosmetica. Acestea sunt pline de parabeni si de subtante ce ajung sa afecteze starea imunitatii sale. Desi mai scumpe produsele bio sunt cu mult mai indicate.
  • Somnul care lipseste. Nu degeaba se spune ca ai nevoie de 8 ore de somn, ba chiar de 9 in cazul femeilor. In timpul odihnei intreg organismul se reface si se regenereaza pentru energia necesara a doua zi. Cand acesta lipseste este  de la sine inteles ca organismul isi va lua din propriile surse energia de care are nevoie.
  • Singuratatea. Desi tindem sa credem ca ceea ce nu tine de o durere fizica este clar ca nu face parte din lista de boli de fapt singuratatea este efectul lipsei de viata sociala ce poate afecta o persoana la fel ca orice alta boala.

Un alt mit spulberat tine de consumul de grasimi cand acesta lipseste si intervine asadar ceea ce face ca organismul sa fie mai slabit si sa isi caute din sursele proprii cele necesare. Slabesti fizic insa si din punct de vedere al imunitatii.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus