mesaje relatie

Obiceiuri pe care sa le eviti intr-o relatie

Cand esti implicat intr-o relatie, iti doresti sa fii in preajma partenerului mai mereu, motiv pentru care iti doresti sa fii centru universului sau, incat sa nu stai departe de acesta nici macar o secunda, motiv pentru care apelezi la mesajele text. Acestea sunt cea mai usoara si convenabila modalitate de a fi in contact toata ziua cu partenerul.

Mesajele text va ajuta sa faceti planuri pentru cina, pentru weekend sau pentru intamplarile de zi cu zi, incat uneori a trimite un text poate fi o forma foarte complicata de comunicare, pentru ca uneori fiecare are nevoie de propriul spatiu.

Obiceiuri care pot afecta relatia

  • Textarea prea rapida sau frecventa poate fi un semn de calitate scazuta a relatiei. Acest lucru se intampla de obicei atunci cand un cuplu se complace prea mult in mesajele ext si uita de intalnirile fata in fata. Astfel relatia se incadreaza in una virtuala, care nu face decat sa construiasca un mediu diferit de realitate.
  • Prea multe mesaje in timp prea scurt. Tastarea constanta poate provoca reactii bune si rele, incat poti sa iti in calcul si incheierea unei relatii din acest motiv. Partenerul se poate simti sufocat si va incerca mereu o modalitate de a nu raspunde la mesaje. Sunt atat de multe lucruri care merita vorbite in fata, incat nici nu se compara o conversatie cu o discutie virtala.
  • Trimitere de mesaje cand partenerul se afla la munca. Intr-o relatie, nimenui nu ii place sa fie asistent, si sa raspunda cat mai repede la mesaje, incat fetele nu ar face altceva decat sa obtina stres si timp pierdut. Este de reamintit ca partenerul nu trebuie de ranjat la locul de munca decat daca este urgent sau dorim sa il impresionam pe acesta.
  • Deranjarea partenerului atunci cand acesta este la o intalnire de afaceri, poate fi una din cele mai neplacute situatii cu cate te poti confrunta, incat este indicat sa eviti acest lucru.
Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus