mahmureala

Obiceiuri des intalnite in cazul barbatilor

Suntem diferiti din toate punctele de vedere insa de vreme ce invatam despre noi si despre cei din jur ajungem sa percepem totul la un alt nivel. Asa se face ca barbatii si ale lor obiceiuri enervante ne sufoca si le aduc pe femei in pragul disperarii. Nici nu iti mai dai seama cand sunt cu adevarat suparati, cand glumesc si cand nu. Iata o lista a celor mai enervante obiceiuri ale acestora:

  1. Cand stresul ii loveste se inchid in ei. Sa nu fie cu mirare cand nu va mai comunica, cand nu va mai fi la fel ca inainte. E ca si cand ar trebui sa intuiesti ce se intampla. Sunt exact pe dos fata de ceea ce femeile fac, exteriorizandu-se. Cel mai bine este sa ii lasi timp si spatiu.
  2. Vorbesc putin, se rezuma la raspunsuri scurte. Daca la intrebarile tale va raspunde cu da sau nu practic nu e vina lor. Cercetatorii spun ca femeile vornbesc mai mult pentru ca au o gene a comunicarii pe care barbatii nu o au.
  3. Ignoranta. De fapt in timp ce femeile vorbesc mult si se plang de diferite cazuri ei nu fac altceva decat sa se gandeasca la urmatorul pas si eventual la modul in care se va rezolva situatia.
  4. Fara sfaturi. Cand ii vei spune ce si cum sa faca deja lovesti in orgoliul masculin. Ori unde mai pui ca multi se simt calcati in picioare si considera ca nu se vor lasa condusi de femei este clar ca nu vor dori sa auda ce ai de spus. Mai bine ii esti alaturi si atat.
  5. Nu iti citesc gandurile. Barbatii gandesc simplist astfel ca nu se vor gandi ca in subtilitatea ta un nu poate insemna de fapt cu totul altceva.

Dar in cele din urma tot femeile ii inteleg.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus