conac domnesc

O vizita la un conac domnesc

Pentru ca in ziua de astazi din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi petreaca concediul in afara tarii, fiind degustati de calitatea slaba a serviciilor care le sunt oferite, altii, in special europenii, aleg sa viziteze Romania pentru cele mai naturale locuri din lume.

Incepand de la Delta Dunarii, castelul Bran sau sutele de biserici moldovenesti ctitorite in timpul domniei lui Stefan Cel Mare, cei mai multi turisti opteaza pentru un concediu pe plaiurile noastre pentru ca aici inca se mai gasesc si peisaje rupte din realitate. Nu degeaba si unele filme au inceput sa fie puse in scena pe platourile ridicate in aceste locuri frumoase.

Ce vrem sa vizitam?
Poate ca te incanta sa vezi tot ceea ce nu ai reusit sa vezi pana acum, de la cei mai inalt munti, care au o altitudine de peste 2000 de metri si pana la bratele Dunarii, de la lacurile galaciare si pana la sfincsii si babele ridicate in piatra seaca, pentru ca esti convins ca vei avea parte de zile si de momente cat mai placute fara termen de comparatie.

Ti-ai facut deja o lista cu ceea ce ai vrea sa vezi in Romania? Daca nu, este timpul sa o faci, dar nu uita sa cauti si cele mai placute locuri de cazare, pentru ca ai la alegere dintre o cazare la pensiune, o cazare conac sau la unul din cele mai mici hoteluri din zona. Tot ce trebuie sa stii este ca iti poti face rezervare si online, si pentru ca tinem la tine, iti sugeram sa optezi pentru o noapte la conac. Nu este termen de comparatie cu o noapte la conac, pentru ca este plin de istorie, plin de glorie, de evenimente si personalitati importante din istoria Romaniei.

Ce sa nu ratezi la un conac boieresc?
Cele mai multe elemente care inconjoara un conac sunt cele care iti vor taia respiratia, pentru ca un castel este intotdeauna inconjurat de munti, dealuri, ape, precum si cele mai rasfirate paduri. Nicaieri nu te vei simti mai bine decat in mijlocul naturii. Atat dimineata, cat si seara te poti bucura de cele mai frumoase rasarituri si apusuri de soare, pentru ca privelistea iti va permite acest lucru.

De asemenea nu trebuie nici sa ratezi mancarea traditionala din acest loc, pentru ca este gatita cu cele mai naturale ingrediente, crescute in spatele conacului, in gradina proprie si preparata cu mare drag de bucatarii pricepuri pentru cei mai pofticiosi clienti.
Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus