off road

O experienta off road

Experienta off road poate fi placuta si antrenanta in masura in care se respecta conditiile de siguranta si in cazul in care masina permite o astfel de aventura. O aventura off-road va imbunatati probabil abilitatile voastre de conducere tehnica in maniera in care sa impartasiti si cu alti entuziasti. De asemenea ofera numeroase aventuri de familie care pot fi transformate in povesti cu masini de teren. Daca sunteti intr-o excursie off-road se recomanda ca mai intai sa faceti un plan bine stabilit, sa stiti coordonatele precum si distantele de parcurs, incat sa detineti si unele cunostinte mecanice ale masinii.

Pasi pentru o experienta off-road unica

In primul rand este important sa achizitionati un vehicul fiabil de drum, precum un Jeep sau o masine 4×4, dupa care urmeaza adaptarea acestuia prin ajustarea suspensiei. Ridicarea suspensiilor vehiculului permite o mai mare libertate pentru circulatia anvelopelor in pasajele rotitoare. Cele mai mari sisteme de suspensie, cele de calitate permit furnizarea tractiunii la un nivel mult mai imbunatatit.

Daca nu optati pentru suspensia autovehiculului va confruntati cu riscul de a deteriora calitatea anvelopelor si cu un risc crescut de deterirare in miscare a cadrului si a suspensiilor. Pe de alta parte, prea multa suspensie va determina ca vehicului sa fie intr-o pozitie gresita, in maniera in care nu este foarte practic si usor de manevrat.

Instalarea unui set de accesorii pentru a imbunatati siguranta vehiculelor precum si tenacitatea acestora poate fi un element care tine de siguranta, in masura in care optati si pentru un dispozitiv GPS, pentru un set nou de cauciucuri, precum si pe alte elemente tehnice, precum placute de frana, bujii sau pneuri. Un sistem de monitorizare GPS va imbunatati coordonatele excursiei off-road, in maniera in care sa va ofere asistenta tehnica in orice moment, o statie de comunicare va poate facilita aventura in maniera in care doriti sa obtineti mai multe indicii cu privire la dimensiunea drumului, la siguranta in condus precum si in comunicarea cu un echipaj specilizat in domeniu.

Achizitionarea unor pneuri mai mari trebuie sa fie din nou o conditie pentru o excursie de tip off road, in maniera in care anvelopele mai mari adauga un supliment pentru siguranta de la sol si permit o plimbare mai buna si mai lina. Suprafetele traseelor pot fi foarte dure si pot necesita modele diferite de rulare ale cauciucurilor. Cele mai multe pneuri noduroase reprezinta o cerinta universala minima pentru un traseu road. Cele mai bune anvelopr sunt cele de 75-90 centimentri, pentru ca sunt concepute sa ruleze o presiune foarte scazuta. Presiunile joase ale anvelopelor permit curbarea in locuri inguste si in colturi mici de traseu si ofera in general mai multa tractiune, tinand cont de calitatea de a nu fi perforate de pietre ascutite si alte resturi.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus