pasta-de-dinti

Nu te-ai fi asteptat sa auzi asta: alte intrebuintari ale pastei de dinti

Pasta de dinti este necesara de zi cu zi, dupa fiecare masa a zilei. Se intelege ca nu are substitut si ca ai nevoie de ea in mod frecvent. Insa poate ca nu te-ai fi asteptat sa auzi despre pasta de acest gen ca este utila si in alte scopuri:

  • Pantofii sport  in general si mai ales cei albi se curata mai bine cand se apeleaza la pasta de dinti si la un prosop curat. Acestia se curata mai usor si mai eficient si in principal acestia se curata astfel pentru a indeparta partea galbinicioasa a pantofilor.
  • Suprafata telefonului redevine neteda cand vei apela la pasta de dinti. Nu iti cere prea mult timp si nici prea multa meticulozitate asa ca ai nevoie doar de o pasta insa mai usoara, nu pentru albire sau curatare intensa si dupa aplicare pe ecran se sterge pur si simplu. Micile zgaraieturi de pe suprafata acestuia se vor acoperi.
  • Chiar daca nu pare sa fie solutia pentru a curata suprafete precum oglinda acest truc te ajuta sa eviti aburirea excesiva. Asadar, curata cel putin o data oglinda cu pasta pentru ca mai apoi sa observi ca tendinta de aburire nu mai este aceeasi.
  • In scop estetic desi nu este cea mai ortodoxa varianta pentru curatare exista totusi si varianta aceasta. Pasta de dinti usuca rapid cosurile si curata tenul asa ca sub forma de amestec cu apa poate deveni rapid o masura de urgenta. Insa nu exagera cu utilizarea acesteia.
  • Curata atat de bine incat urmele de ruj devin acum usor de curatat. In plus nu necesita prea mult chin sau munca in acest sens.

In acelasi scop estetic se pare ca pasta de dinti poate curata unghiile pentru ca acel strat galben ce se formeaza de la folosirea de oje sa se indeparteze usor.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus