sport

Nu iti place sportul- cum gestionezi asta

Lipsa exercitiului fizic este de asa natura cat sa produca numeroase probleme corpului. Suntem facuti sa ne miscam si in lipsa acestei activitati favorizam conditii medicale greu de dus. Insa ce te faci cand pur si simplu nu te atrage ideea in sine de a face sport?

Pentru ca motivezi in fel si chip ai putea da vina pe lipsa de timp, bani, energie si asa mai departe. Recunoaste, nu iti sta in fire sa te identifici cu situatia unui sportiv. In orice caz, ai dori sa tii cont si de:

  1. Planifica totul. Asa iti vei sti poate cand este momentul pentru tine. Nu trebuie sa fie acel efort fizic ci o placere de timp liber pentru tine. Evita sa iti setezi ore de sport cand esti plictisit totusi pentru ca asta inseamna sa nu fii atras deloc de idee si vei ajunge in cele din urma sa nu duci la bun sfarsit programul de efort fizic.
  2. Seteaza-ti tinte mici. Nu trebuie sa mergi la sala si sa muncesti cat pentru 2. Pur simplu trebuie sa te atraga in primul rand ideea in sine. Stabileste-ti cateva exercitii si daca vei face mai multe cu atat mai bine.
  3. Reorganizeaza-te. Stim ca fiecare zi este o noua provocare sa faci fata tuturor situatiilor ce se impun. Se prea poate sa nu ajungi la un final cu ceea ce ti-ai propus in sport insa asta nu trebuie sa insemne ce vei amana complet momentul. Si maine este o zi asa ca o vei lua de la capat.
  4. Tine echipamentul la vedere. Sau poate chiar cantarul. In orice caz trebuie sa dai nas in nas cu realitatea si sa observi cum „te transformi” si sa intelegi mai bine de ce ai nevoie de sport. Mult mai usor cand iti este mereu la indemana echipamentul pentru sport iti va aminti ca este timpul pentru miscare.
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus