Nu ai trebui sa ii spui sefului ca…

Despre sef numai de bine. Chiar daca traim in era moderna seful este pana la urma capetenia, cel care conduce o echipa, cel care are grija ca fiecare anagajat sa aiba parte de salarii. Asa ca nu este placut sa iti permiti sa treci de o limita si sa ii spui sefului lucruri prea deplasate.

Nu spune sefului tau ca:

  1. Ai dansat toata noaptea si de aceea esti obosita si cu cearcane. Chiar daca intentia ta este aceea de a arata ca esti populara si prietenoasa nu te prea ajuta sa te confesezi cu privire la iesirile tale noaptea. Asa ca tot ceea ce tine de iesiri si viata de noapte evita sa spui.
  2. Despre viata de familie. Fie ca este vorba de veniturile lunare fie ca tine de partea de viata profesionala a sotului sau a partenerului si nu in cele din urma de viata sentimentala din familie, parinti, sot, copii si asa mai departe se pare ca astfel de confesiuni ar putea fi prost interpretate. Te-ai gandit ca din ideea ca iti permiti si ai bani- sau cel putin asta cred seful- ai sa ajungi mai greu la promovarea si marirea de salariu la care visezi?
  3. Despre religie si politica. Exista o intreaga dezbatere despre asta. Si desi toleranta ar trebui sa fie prezenta mai bine eviti sa spui si sa degenerezi in discutii care oricum nu iti au locul la munca.
  4. Gusturile personale mai ales cu privire la deciziile sefului. Este ca si cand ai fi criticul lui. Pe langa faptul ca fiecare in parte are gustul sau tine mai departe de atat de ideea de a pune la indoiala faptul ca judecata sefului nu a fost buna sau corecta; barfa despre cei din jurul vostru la munca sau chiar stilul vestimentar nu sunt discutii ce ar trebui sa existe intre voi.
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus