Noutati de la Apple

In viitorul apropiat Apple se pregateste sa revolutioneze piata de gadget-uri. Asa se face ca intentia este aceea de a controla toate dispozitivele si electrocasnicele printr-o singura manevra, fie comanda vocala chiar, cu ajutorul unui software. Noua platforma se doreste cel mai probabil sa fie numita „Apple Smart House” sau de ce nu chiar pe scurt „iHome”.

Practic nu este o noutate ca multe din aparatele din casa se pot controla atat de usor si in multe cazuri chiar si de la distanta. Sunt atat de multe optiuni incat menirea este una clara, vazuta la fiecare pas, si anume de a usura munca din toate punctele de vedere. Cat despre conceptul de casa inteligenta din nou nimic nou pentru ca fara doar si poate proiecte de acest gen au tot fost.

Cum suna viata intr-o casa de acest gen? Cand masina de spalat te ajuta sa iti programezi totul, cand dulapul poate fi la fel de bine masina de apretat, cand frigiderul iti propune retete? Imagineaza-ti ca ai putea cu simpla atingere de telecomanda sa controlezi toate acestea si mai mult decat atat pana cand sa intri in casa sa ai deja totul pregatit dupa nevoi si placeri. La asta se lucreaza in acest moment.

Daca e sa usuram munca pe care o facme zilnic si ajungem la concluzia ca pana si simplul gest de a apasa pe un buton rapeste timp si pentru fiecare in parte trebuie sa setezi ce ai nevoie cei de la Apple promit sa aduca o platforma  la fel de inteligenta prin intermediul careia sa se conecteze toate dispozitivele pe care le ai in jurul tau in casa.

Pe cat de interesant pe atat de modern noutatile de la Apple vin inca o data sa multumeasca gusturile curiosilor si avizilor de tehnologie.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus