Oana_Zavoranu

Ne-am saturat de Zavoranca!

Cu totii ati urmarit cele mai recente stiri din showbiz incat ati observat ca Oana Zavoranu a ocupat primele pozitii in topul stirilor si emisiunilor, ajungand sa ne intrebam ce fel de vedeta este ea si care este scopul aparitiilor sale in televiziune?

Zavoranca este un fenomen nemaintalnit si incercam cu greu sa ne abatem de la stirile in care personalitatea si fata ei ocupa cele mai multe ecrane, incat zilele trecute am ajuns sa inchid televizorul pentru ca pe orice post as fi ajuns, stirile cu lamentarile ei nu se opreau.

Oare ne este necesar tot acest circ pe care il face ea  pe la toate televiziunile? Ea chiar nu are ceva mai bun de facut decat apara zi de zi pe diferite canale de televiziune? Sincera sa fiu, nu imi doresc deloc sa fiu in locul ei, sa ma fac de ras cum o face ea si sa fac acest circ, doar pentru a capta mai multa atentie.

Ce este drept, cu totii au recunoscut ca Oana este un copil mai mare fara minte. Oricine altcineva in locul ei ar sta cuminte in banca si si-ar vedea de suferinta si de problemele pe care pierderea unei persoane dragi le atrage dupa sine, dar nu si ea. Oana este specimenul aparte din categoria cuvantatoarelor care au avatajul de a vorbi, incat doar ea se poate manifesta in voia cea buna, doar ea poate posta cand in victima cand in salvator, incat sa ocupe primele pagini ale tabloidelor.

Intraga sa activitate televizata nu face altceva decat ca rata audientelor sa scada, incat din ce in ce mai multe persoane ajung sa o deteste, chiar daca nu o cunosc personal, dar actiunile pe care le face si vorbele pe care le spune si le transmite prin intermediul televiziunilor nu fac altceva decat constatam ca ne plangem de mila, ca traim intr-o asemenea tara in care vulgarul si grotescul este tot ceea ce conteaza.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus