Momente de certitudine- cum si cand iti dai seama ca relatia merge

Cand ne indragostim trecem si prin acea etapa de orbire, de parca nu mai vedem realitatea. Degeaba incearca cei din jur sa se explice una, alta caci noi vedem doar un singur drum. Mai mult decat atat, este nevoie poate de acea „lovitura” de barna de sus sa o vezi pe cea de jos. Pur si simplu, pana cand nu te vei lovi de situatia in care singur/a sa iti dai seama de ce se intampla orice ar spune altii este in zadar.

Sunt momente in viata, in cuplu cand o simpla remarca te face sa te gandesti mai mult si mai profund la ce se intampla. Concret, dispar fluturii din stomac si se inlocuiesc cu o doza de nervi. Cum, cand si de ce s-a rupt vraja nimeni nu poate sa explice. De fapt sunt acele momente cand incepi sa vezi adevarata fata a celui de langa tine.

Mersul cu masina. Cand intervin deja discutii cu lipsa lui de rabdare si nevoia ei acuta de a se impune cu feminismul, cine conduce si de ce, cine stabileste ruta si cine verifica GPS-ul parca intervine o batalie pentru primul loc. Sa fie si lipsa de incredere in celalalt?

Cand dormiti impreuna. Da, este si acesta un ritual si cum unii sunt mai sensibili ca printesa cu bobul de mazare nu este exclus sa iti conturezi deja cadrul viitorului cand cel de langa tine devine mai mult decat partener ci perna la propriu, cel care te inveleste la propriu, cel care invadeaza prea mult din spatiul tau.

Parcarile. Da, unii barbati tin la asta pentru ca nu isi permit chipurile sa coboare dintr-o masina ce chipurile le pericliteaza statutul de barbat adevarat. Si aici inevitabil apar discutii de tot felul.

Este mai greu sa accepti pe cineva desi aparent ar trebui sa fie contrariul cand a schimba persoana de langa tine inseamna un chin total si o munca ce de multe ori esueaza.

 

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus