Mituri si sfaturi de la stilisti

Multi cred ca a merge la stilist inseamna sa ii dai sansa acestuia de a te face sa revii cat mai curand. Ajungi sa fii dependent de saloane insa nu este nimic gresit in asta. Doar sinceritatea maxima lipseste cand stilistul nu iti va spune ca te poti vopsi si singura acasa.

Din sirul de mituri si sfaturi de la stilist insa care nu iti va spune anumite aspecte ia aminte la:

  1. Vopsitul acasa. Diferenta intre ceea ce faci tu si tratamentul de asa natura la un salon este legat de cat de usor poti sa faci asta. Nu ai vizibilitate cand vei incerca pe cont propriu insa nu este o problema majora. Insa ar trebui sa tii cont de volumul de par in conformitate cu volumul de vopsea folosita.
  2. Smulgi parul sa nu mai apara. Ce-i drept asta afecteaza radacina parului insa nu inseamna ca un fir alb nu va mai creste de acum inainte. Decat sa iti afectezi parul mai bine te vopsesti- pana la urma mai devreme sau mai tarziu cu siguranta apare si acest semn de imbatranire.
  3. Sa iti tai varfurile nu are legatura cu cresterea parului cum nu exista produse de asa natura. Ai nevoie totusi de taiere insa doar pentru a elimina captele despicate si  pentru a avea un par cu aspect mai sanatos.
  4. Nu trebuie sa schimbi frecvent produsele de par. Samponul poate fi la fel de bine folosit ani de-a randul, acelasi tip. Intervin schimbari cand parul se schimba, cand acesta nu este atat de sanatos. Spre exemplu in timpul sarcinii sunt tot felul de modificari, parul creste mai repede si nu este exclus sa ai nevoie de alte produse dar asta nu tine de obisnuita parului intr-un anumit mod.
  5. Si printre tipurile de produse cosmetice pe care le folosesti nu exclude uleiul de masline, cel care hidrateaza intens si scalpul.
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus