nuca de cocos

Mirosuri care iti incanta ziua

Cu totii suntem sensibili la anumite mirosuri si ne fac sa ne amintim de prajiturile bunicii sau de parfumul unei persoane dragi. Insa dintr-o gama diversa de arome si miresme, sunt unele care sunt mai importante ca altele, tocmai pentru ca au acel ceva care ne fac sa ne trezim la realitate.

Mirosul iti aminteste de viata

  1. cafea. Mirosul de cafea este ca o imbratisare calda care ne ridica din pat si ne face sa mergem la munca sau in oricare alta destinatie am opta. Mirosul de cafea este unic si nimeni nu ar refuza o ceasca de cafea.
  2. lavanda. suntem obisnuiti sa mirosim acest iz pe haine, in lumanarile parfumate si in uleiuri esentiale. Insa, de exemplu, in Franta, lavanda se foloseste si la prepararea mancarurilor.
  3. ciocolata. Este cunoscuta pentru propriatetile sale miraculoase si poate fi o buna motivatie pentru o stare pozitiva de spirit.
  4. vanilia. Opusa culorii ciocolatei, vanilia ajuta la redarea bunei dispozitii datorita mirosului fin si dulce, fiind considerat cel mai simplu afrodisiac din lume.
  5. aromele de trandafir. Uleiurile de trandafir sunt esentiale si cele mai populare in prezent. Mirosul unui trandafir ajunge pana in memorie si la cele mai dragi persoane. Petalele de trandafir au un parfum soft, delicat pe care nu il poti ignora.
  6. nuca de cocos. Este inca un miros care te ajuta sa isi schimbi starea de spirit instant, si implicit iti vine sa mananci ceea ce miroase a nuca de cocos. Mirosul acesteia elimina dopamina si serotonina din organism, mod in care te face sa te simti mai bine. De altfel, nuca de cocos este si ea un afrodisiac si este folosita in diverse produse de infrumusetare si cosmetice.
  7. piperul. Multi dintre oameni adora mirosul de piper verde. Acesta are o multime de proprietati vindecatoare, benefice pentru organism. Mirosind piper verde iti reduci nivelul de stres si corpul incepe sa fie mai fericit in mai putin de cateva secunde. Adauga cateva picaturi de piper verde in ceai si o sa vezi ca intreg spiritul tau se va simti mai energic.
Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus