saluscontrols.ro

Mici trucuri pentru economii considerabile pe timp de iarna

Odata cu venirea racoarei din atmosfera, incepem sa ne gandim si la perioada geroasa a iernii in care ne simtim pur si simplu depasiti de sumele foarte mari trecute pe facturile de plata. Astfel, de la an la an incercam sa gasim cele mai bune solutii prin care sa facem putine economii in propria noastra casa.

Dorim sa traim in maximum de confort si in acelasi timp sa platim sume cat mai mici de bani pe caldura si curent – cu toate ca pare doar un vis, cu ajutorul unor mici trucuri, acest lucru este chiar posibil. De altfel, cea mai importanta parte o reprezinta caldura din casa. Atunci cand strabatem la pas aleile blocate de nea, asteptam cu nerabdare clipa in care ajungem acasa pentru a ne incalzi, a bea o cana de ceai si de a sta alaturi de familie intr-o atmosfera cat mai prielnica. Ei bine, acest lucru este posibil chiar si fara sa se cheltuie multi bani – iata cum:

  • Izolarea joaca un rol esential atunci cand se doreste o temperatura constanta si placuta in propria locuinta. Tocmai de aceea, inainte de a te muta intr-o casa sau un apartament, asigura-te ca a fost izolat in mod corespunzator; daca acest aspect nu este tocmai in regula, pentru binele buzunarelor tale, dar si al confortului familiei, iti recomand sa iei masuri in acest sens.salus

Daca izolarea nu s-a facut de foarte multi ani, caldura nu va fi capabila sa circule in permanenta in interior, fapt pentru care vei fi nevoit sa consumi si mai multa energie pentru a crea acel mediu ideal.

  • Celebrele pompe de recirculare, precum si termostatele te vor ajuta extrem de mult sa faci economii considerabile – de altfel, chiar in cadrul paginii web saluscontrols.ro vei gasi cateva dispozitive minune ce te vor ajuta enorm de mult sa te bucuri de confort garantat, dar si sa faci economii.
  • Cu ajutorul termostatului inteligent, vei avea ocazia sa selectezi gradul de temperatura dorit chiar si de la mii de kilometri distanta de casa – acest lucru e posibil datorita faptului ca poate fi controlat cu ajutoul unui smartphone, unei tablete, ori a unui laptop ce e conectat la internet. Astfel nu se va irosi energie degeaba, iar sumele de bani de pe facturi nu vor mai fi atat de mari. Este o investitie de lunga durata, de altfel nu e de mirare ca din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru achizitionarea acestora.
  • Nu aseza obiecte voluminoase in fata caloriferelor cu cel putin jumatate de metru. Acest lucru nu va duce decat la o risipa de caldura, tocmai pentru ca aceasta nu va putea circula corespunzator pe intreaga suprafata incaperii in care se afla.
  • Ferestrele si usile ar trebui sa fie inchise in momentul in care se degaja caldura, pentru ca in caz contrar, aceasta va ajunge in exterior, deci se va incalzi mult mai greu, iar platile vor fi la fel de mari la final de luna.

Asadar, exista cateva posibilitati prin care se poate trai in maximum de confort, iar in acelasi timp sa se faca economii destul de mari – tot ceea ce conteaza este ca lucrurile sa fie facute cu maximum de atentie.

Articole create 245

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus