Matinalii au sanse sa…

Sa fii matinal nu este tocmai cel mai placut aspect. Nu iti place intreruperea somnului cand te simteai cel mai bine; nu iti place inceputul de zi insa te conformezi. De fapt sa ai un astfel de ritm de ajuta mai mult decat crezi.

Cercetatorii au scos la iveala faptul ca a fi matinal iti aduce sanse sa conduci lumea. Daca bioritmul tau este de asa natura atunci ai sanse sa fii cel care sa se impuna ca si lider. Insa asta ar insemna sa fii de o raritate aparte. Adevarat. In primul rand pentru ca marea majoritate este cea care urmeaza un exemplu si doar 5% sunt cei care se impun ca un exemplu. Un al doilea rand nu tine numai de a incepe ziua de dimineata caci asta o face marea majoritate, voit sau nevoit. Tine mai mult de preferinta unei persoane de a incepe activitatea dimineata si de a nu fi cel lenes in prima parte a zilei.

Pe principiul „cine se trezeste devreme departe ajunge” studiile confirma ca a fi matinal iti aduce mai multe sanse la a fi oarecum superior. Asta nu inseamna ca cei mai tardivi sunt limitati din acest punct de vedere. De fapt se crede despre acestia ca se pot lauda cu creativitate, inteligenta si nu in cele din urma umor.

Lucrurile sunt usor de interpretat pana la urma caci nu spune nimeni ca nu sunt sanse de a progresa indiferent despre ce preferinte este vorba. Unii ar crede ca tine de noroc insa oamenii de succes considera ca norocul si-l fac singuri. Cert este ca la mijloc sta multa munca, o sansa si o dorinta de succes si nu in cele din urma tine de perseverenta. Lasand la o parte astfel de aspecte bioritmul pe care il ai iti aduce anumite sanse.

 

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus