mahmureala

Mahmureala se poate combate cu…

Daca te-ai distrat zilele trecute, daca ai servit ceva bere la gratar si ai continuat petrecerea in adevaratul sens al cuvantului atunci cu siguranta ca ai ajuns sa simti efectele de mahmureala. Un lucru poate banal insa pana la un punct, acolo unde deja iti afecteaza starea si capacitatea de a munci.

Contra mahmurelii au tot existat remedii insa trebuie sa fie si ceva simplu, la indemana. Iata cateva optiuni pentru dimineata de dupa:

  • Meniul bogat in grasimi. Asta nu este tocmai ceea ce favorizeaza dieta si mai cu seama conteaza mai mult sa fi mancat ceva mai gras inainte sa consumi alcool. Insa cert este ca graismile ajuta ca alcoolul sa fie mai greu absorbit in organism.
  • Hidratarea. Mai ales pentru cei care nu au consumat foarte mult alcool hidratarea este cea care poate ajuta. Pentru ca alcoolul duce la deshidratare astfel ca trebuie sa combati acest efect. Si cu cat bei mai multa apa cu atat elimini mai repede alcoolul.
  • Sportul. Pe masura ce soliciti organismul sa transpire alcoolul este mai repede eliminat. Si mai mult decat atat tine de nivelul de endorfine care creste si te face sa te simti mai bine. Pana la urma miscarea face bine in orice caz.

Unii apeleaza la dulciuri pentru a creste nivelul de zahar si implicit de energie in organism, pentru a avea puterea de a trece cu bine peste o zi de munca. Lamaia se pare este si ea benefica mai ales ca te scapa de greata si te ajuta sa iti revii mai usor.

Insa la capitolul de mituri nu exagera cu alcoolul crezand ca „cui pe cui se scoate” asa cum spune o vorba populara. Astfel ca ajungi la aceeasi concluzie, ca moderatia este cea mai buna cale de a preveni de fapt mahmureala si apoi fara  nevoie de a o trata.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus