fluturi pe perete

Lucruri pentru a te deconecta de la telefonul mobil

Sunt lucruri care merita in aceasta viata, incat pentru a te deconecta de la telefonul mobil este nevoie de ambitie si de vointa. Cu toate acestea, sunt o multime de elemente pe care le poti face atunci cand stai departe de telefon si cateva minute.

Pentru minutele departe de telefon poti fi cel care ia viata in maini si se preocupa si de altceva decat mesaje, notificari sociale sau emailuri. Aici poti sa exersezi sport, scrisul de mana, pictura, arhitectura, designul pe pereti sau ornamentele florale din origami.

De exemplu, un lucru pe care l-am facut si eu in weekend pentru a sta departe de ceea ce este mediul virtual a fost sa merg la cumparaturi sa imi iau unele abtibilduri pentru perete. Cum un perete din camera deja are fluturi lipiti, era cazul sa innoiesc imaginea. Am mai lipit inca un set de 9 fluturi tip 5D pentru un aspect unic.

Nu este vorba ca am o pasiune pentru fluturi, doar ca imi doream sa fie ceva unic in camera mea. Cred ca am reusit. M-am deconectat de lume si am admirat maiestria celor care au confectionat astfel de elemente unice.

Culoarea unica, designul si modul in care se imbina cu celelalte elemente de pe perete mi-au amintit cat este de frumos sa stai intr-o lume in care sa te bucuri de ceva unic. In lume sunt mii de tipuri de fluturi, unici, mari, mici, simpli, colorati. Stiati ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant? Aceasta m-a facut sa schimd dorinta si sa afirm ca atat timp cat un fluture este pe al meu merete acesta va dainui mai mult de o zi.

La fel ca si mine poti face si tu. Sau poti picta pe perete, poti desena. Poti face orice te incanta pe tine. Mereu ai sentimentul ca este facut de tine, ca este o creatie unica, care merita orice moment si clipa din viata ta. Bucura-te de ceva ce numai tu poti crea.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus