Lucruri imbucuratoare pentru lenesi

Avem tot mai multe optiuni de a tine in frau sanatatea si poftele si cu toate acestea gasim ceva greu in a tine cont de ele, in a le face utile pentru noi. Pasionatii de tehnologie insa se vor bucura din plin cand vine vorba de GoBe, bratara care promite sa tina sub control aspectele cele mai importante in ceea ce priveste sanatatea.

Ce este GoBe

Realizat de Healbe bratara GoBe poate fi de fapt foarte usor confundata cu un ceas. Pe cat de mica pe atat de eficienta caci tine cont de aspecte detaliate ale starii de sanatate. In primul rand va monitoriza ceea ce mananci, transformand totul in calorii. Tinand cont de acestea vei putea sa tii inf rau maximul de calorii pe care le consumi. Ti se pare complicat sa tii o evidenta de acest gen insa aceasta bratara face totul pentru tine.

In al doilea rand GoBe va monitoriza hidratarea. In functie de toate detaliile ce te descriu ai nevoie si de o cantitate de apa corespunzatoare. In acest sens GoBe te va anunta cat ai consumat insa si cat ar trebui. Nici ceea ce tine de miscare nu se exclude din lista de aspecte pe care aceasta bratara le are. Va monitoriza ritmul tau si in functie de asta cat ar trebui sa mai faci pentru a fi la un nivel satisfacator.

Tehnologia pe care se bazeaza aceasta bratara tine de senzori si de aaccelerometre. Toate acestea aduna informatii ce le va oferi sub forma de grafic, prin Bluetooth cu ajutorul unei aplicatii ce se instaleaza pe telefon. Si daca aparent nimic iesit din comun in realitate poate fi un bun aliat pentru ca dieta pe care o urmezi sa fie eficienta si pentru ca stilul tau de viata sa fie satisfacator.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus