bani

Lucruri care fac din femeie o amenintare pentru oricine

O femeie se confrunta cu foarte multe schimbari de personalitate, incat de multe ori aceasta se confrunta cu schimbari de dispozitie, iar unele femei devin rele si rautacioase chiar si fara a vea un motiv. Cu siguranta ai intalnit o femeie care sa dezaprobe ceea ce spui tu, care sa nu iti urmareasca aceleasi interese si care sa nu fie stigmatul imperfectiunii.

Cum pot fi intimidat si cum sa iti faci prietena sa fie cea de care se tem cei din jur? Simplu. Ia in considerare cele 10 lucruri pe care o femeie le detine cu desavarsire si de care este mandra in fiecare secunda.

  1. Frumusetea. Nu judeca niciodata o prietena care este mandra de frumusetea ei si care stie sa se simta in siguranta cu aceasta calitate.
  2. Inteligenta. Ea este desteapta, este dorita si este increzatoare in fortele proprii.
  3. Munca etica. Nu conteaza ce spun cei din jur, ea urmeaza principii sigure atat in plan personal, cat si profesional.
  4. Rautatea ironica. De cele mai multe ori femeile sunt ironice doar pentru a-si apara interesele.
  5. Increderea in sine. Femeia se iubeste pe sine si implicit evita aroganta, iar increderea nu este subestimata de nimeni altcineva.
  6. Vestimentatia. Stie mereu sa se imbrace in functie de ocazie si implicit stie cum sa isi puna formele corpului in evidenta, dar nu o face intentionat pentru a atrage atentia celor din jur.
  7. Greutatea sa. O femeie are grija intotdeauna sa imparta aceasta calitate si cu ceilalti, fiind mereu de parere ca a avea o greutate normala, inseamna si a avea o sanatate normala.
  8. Personalitate puternica. Cei mai multi barbati sunt intimidati atunci cand se afla in preajma unei femei cu personalitate, incat este bine sa ne bucuram cand o avem in preajma.
  9. Competitia. Fie ca se implinesc alaturi de un grup de prieteni, fie ca o fac singure, acestea intotdeauna stiu ca castige cele mai multe beneficii.
  10. Banii.O femeie va sti intotdeauna ca ceea ce inseamna stabilitate financiara si bani nu o motiveaza, ci poate fi destul de capabila sa castige si sa isi guverneze singura economiile.
Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus