Locul unde platesti timpul

Un rus inventiv s-a gandit la o maniera de a aduce mai aproape doritorii de cafea si nu numai, un motiv in plus sa iti petreci timpul in cafenea fara sa te gandesti la nota de plata. Este locul unde platesti timpul si mai nou se gaseste si in Romania.

Cum ar suna sa stai o ora la bar si sa consumi de toate? Cam asa suna oferta de acest gen. Practic se pune pret pe timpul petrecut in local si nu pe serviciile in sine. Asa ca nu e timp de pierdut pentru detalii- cine si cum te serveste sau cat timp ai de asteptat pentru asta. Pur si simplu nu exista limite clasice.

Ajuns si in Romania, conceptul de cafenea unde nu platesti practic pentru o cafea ci pentru confortul de a servi una inseamna o libertate pentru consumator. Cu un spatiu generos aici vii sa platesti o suma modica- ce nu trece de 10 lei- si iti petreci timp „cantarit” cu ora. Ai parte in acelasi pachet sa spunem spatiul disponibil sa te relaxezi, sa te joci, sa mananci, chiar si sa iti incalzesti mancarea fie ea si cumparata sau adusa de acasa. Un loc in care sa te reculegi, asigurat un grad de confort de asemenea. Pe scurt spus, asa cum spunea si rusul care a venit cu ideea, este locul de inchiriat la comun.

Ba mai mult decat atat, cand in linistea casei nu este de dorit vii aici. Cele 5 ore petrecute se taxeaza insa poti oricand sa mai zabovesti si deja restul este din partea casei. Asa ajung sa isi atraga clientii cei care s-au lasat dusi de valul international, preluand o idee din strainatate.

Cu toate dotarile si chiar si cu conexiune internet locul preferat la unora continua o poveste ruseasca insa care la scurt timp a invadatat intreaga lume. Astfel de cafenele se gasesc si in Londra sau Ucraina.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus