La ce folosesc agatatorile pentru baie?

Intr-o incapere unde se face apa foarte usor pe jos, cum este baia, este crucial sa existe cateva suporturi pe care sa ne lasam prosoapele sau lucrurile cat timp ne spalam. Cele mai populare sunt agatatorile pentru baie, deoarece sunt ieftine si practice, iar popular nu inseamna neaparat banal.

Pe piata se gasesc diverse modele de agatatori pentru baie, care mai de care mai originale si interesante, deoarece, daca tot sunt cele mai cautate, macar sa nu fie si cele mai banale. Puteti gasi atat pe diverse site-uri cat si in magazine agatatori fabricate din plastic, din lemn, din metal, individuale sau mai multe la rand.

In cazul in care aveti copii care nu ajung la inaltimea agatatorilor, puteti achizitiona separat niste agatatori mai mici cu diverse modele sau desene speciale pentru ei care nu trebuie neaparat insurubate in perete, ci pot fi cu ventuza, astfel incat inaltimea lor sa fie ajustata mereu cand este nevoie, cand copilul mai creste.

Si, ca tot vorbind de carligele cu ventuza, acestea sut intr-un fel si cele mai pactice deoarece pot fi mutate din loc in loc in functie de preferinte, dar pot fi si schimbate foarte usor, deoarece nu necesita desurubari. La agatatorile care vin in serii de mai multe si care se prind direct de perete schimbarea lor este mai complicata, deoarece trebuie inlocuite cu un set de aceeasi lungime sau mai mare pentru a nu se vedea urat gaurile din perete.

Dezavantajul carligelor pe ventuza este ca nu pot sustine o greutate prea mare, cum ar fi un prosop de corp sau mai multe prosoape mici, fiindca, daca adezivul de pe ventuza nu este suficient de puternic, acestea ar putea cadea cu totul si nu s-ar mai rezolva nimic pentru ca ar cadea in apa. Dar, daca alegeti carlige care se fixeaza in perete fiti siguri ca alegeti un model care va place si pe care nu il veti schimba in viitorul prea apropiat pentru ca, oricat de usor ar parea sa fie schimbat, necesita timp, care timp liber e mai placut sa fie petrecut la o plimbare sau vizionand un film.

Piata este plina de obiecte remarcabile si utile, insa carligele de baie sunt cele mai ieftine si utile obiecte pe care le-ati putea gasi pentru baie, plus ca gama variata de modele si materiale din care sunt confectionate ajuta mai mult la gasirea agatatoarelor ideale.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus