Instalatiile, mai importante ca niciodata

 

Instalatiile de orice tip devin din ce in ce mai bagate in seama in ultimul timp, odata cu observarea necesitatii lor in fiecare loc in care umblam. Astfel, acum a luat amploare mai ales un nou proiect, care va intra si pe piata romaneasca, si anume o instalatie de aerisire si ventialtie permanenta in casa, fara a mai fi nevoiti sa deschidem geamul in varianta clasica de pana acum. Procedeul este realizat de niste ingineri germani care au considerat ca este mult mai sanatos sa respiram aer curat in fiecare moment al zilei, un fapt care era clar inca de sute de ani de altfel, dar acestia au gasit si o varianta de a pune in practica acest lucru. Tehnologia pe care procedeul se bazeaza este una mai complexa, care se instaleaza doar la construirea casei.

In plus, acest sistem nu distorsioneaza temperatura, creeand schimbari de temperaturi in functie de vremea de afara, fiind gandit in asa fel incat sa raceasca aerul daca acesta este cald si sa-l incalzeasca in caz contrar. Cu toate acestea, proiectul este inca in caz experimental si o sa mai aiba nevoie de timp pana cand va aparea la un pret modic si in Romania.

Trecand peste subiectul inovatii, se poate observa ca exista si instalatii mai apropiata de tehnologia din prezentul nostru la fel de utile ca si cele care promit a fi instalatiile viitorului. Vorbind astfel de instalatii termice precum boilerele acm, separatoarele de namol si magnetita, etc. Stim astfel ca atunci cand sunt realizate unele instalatii in case sau in orice alta cladire, se poate observa ca se face destul de mult deranj pentru a se introduce toate acele mecanisme prin pereti, observandu-se printre altele si mizeria in care instalatiile sunt nevoite sa ramana, pe cand noi le parasim cu un strat nou de ciment sau cel putin de faianta. Ce pot face astfel instaltiile pentru a ramane intacte si a nu fi corozate in timp de apa sau alte impuritati? Ei bine, exista si accesorii pe care le putem lua din magazine de specialitate, precum Top Install, accesorii de tipul separatoarelor de namol si magnetita. Acestea asigura pastrarea curata a instalatiilor filtrandu-le mereu si scapand de namol si magnetita. Acestea sunt si ele din ce in ce mai performante, existand astazi aparate de acest tip care atentioneaza atunci cand sunt suprasolicitiate, sau daca risca sa se strice in curand, pentru a nu dezarma propietarii pe neasteptate. Instalatii de acest tip si multe altele de calitate pot fi gasite online pe magazine de specialitate.

Articole create 251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus