cutii postale

Inchiriaza o cutie postala pentru o perioada de timp

O cutie postala cu inchiriere privata este o buna optiune pentru oamenii care trec cu vederea atunci cand identifica o anumita locatie pentru a le fi transmisa corespondenta. O cutie postala privata ofera o securitate atunci cand te gandesti ca poti primi informatii confidentiale, pe care nu ai vrea sa le dezvalui si altor cetateni ai cartierului. O cutie postala privata este cea pentru care platesti o anumita taxa de uzare si care este operata de catre o companie privata cu servicii in acest domeniu. Pentru ca este detinuta de o companie privata, accesul este diponibil pentru alte intreprinderi private si pentru curieri pentru a oferi transportul corespondentei.

De exemplu, daca tocmai te-ai mutat intr-un sat si inca nu ai stabilit domiciliul sau nu ai datele de identificare ale adresei in mod corect, poti opta pentru a-ti inchiria propria cutie postala, in care optezi doar pentru numele tau si inclusiv sa scrii localitatea in care esti in acest moment.

Propria ta cutie postala

Probabil ca in mediul in care traim nu mai avem si grija acestor cutii postale bloc pentru ca avem o multime de cai de comunicare a tot ceea ce inseamna corespondenta si comunicare, implicit cu ajutorul mediului online. Atunci cand aplici pentru a-ti inchiria cutia postala incearca si pentru un serviciu de livrare al corespondentei la un oficiu postal unde poti gasi si unele aplicatii personalizate. De altfel poti aplica si pentru serviciile cu chirie, ceea ce inseamna ca o companie iti va furniza servicii de primire a corespondentei prin cutii postale sau prin e-mail scris, atunci cand completezi o cerere legalizata pentru acest tip de serviciu, pentru a-i asigura companiei contravaloarea serviciilor.

Mai mult de atat, vei avea nevoie de unele formulate pentru identitate, in care trebuie sa completezi unele date personale si sa lipesti o fotografie cu tine. Se pare ca lista formularelor de identificate sunt deja listate la agentie, iar permisul de conducere, asigurarea unui vehicul, numarul de inregistrare sau identitatea unei companii urmate de seria pasaportului sunt valide si valabile pentru acest tip de serviciu.

Vei avea nevoie de un acord de inchiriere pentru cutia postala, acord incheiat intre tine si agentia de predare-primire a cutiei postale, in care sunt stipulate anumite informatii care tin de: numirea agentului care ti-a dat in folosinta cutia postala, perioada de contractare a produsului, perioada de plata si de inchiriere, taxe, acordul de acceptare al termenilor si conditiilor, acordul de utilizare al serviciului, politica de notificare pentru ramburs, acord privind desemnarea unei adrese reale si acordul cu privire la modul in care va fi manipulat bunul mobil la sfarsitul contractului.

Articole create 248

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus